איחוד משתמשים

איחוד משתמשים נועד "למיזוג" נתונים של משתמש או מספר משתמשים למשתמש אחר. בצורה זו כל אותם נתונים שרשם אותו משתמש/ים מועברים למשתמש היעד.
חשוב לזכור! לאחר ביצוע האיחוד לא ניתן לבטל את הפעולה. המשתמשים ש "אוחדו" לא קיימים יותר ברשימת המשתמשים בתוכנה.
איתור הפעולות שבוצעו אותם משתמשים יהיה עלפי שם המשתמש שאליו אוחדו הנתונים.
טרם ביצוע פעולת האיחוד חובה לבצע גיבוי.
 
לאיחוד משתמש סמן את הרשומה הרצויה ולאחריו לחץ על הכפתור 
בחלון שיוצג אשר את ההתראה
בחר את המשתמש אליו יועברו כל הנתונים ולסיום לחץ על [אשר]

Powered by PHPKB (Knowledge Base Software)