משתמשים והרשאות/זכויות

איחוד משתמשים

איחוד משתמשים נועד "למיזוג" נתונים של משתמש או מספר משתמשים למשתמש אחר. בצורה זו כל אותם נתונים שרשם אותו משתמש/ים מועברים למשתמש היעד. חשוב לזכור! לאחר ביצוע האיחוד לא ניתן לבטל את הפעולה. המשתמשים ש "אוחדו" לא קיימים יותר ברשימת המשתמשים בתוכנה. אי... קרא עוד

ניהול משרד - רשימת משתמשים

בהגדרת מערכת זו מופיעה רשימת כל העובדים במשרד להם קיים שם משתמש במערכת עו"דכנית. במסך זה ניתן להוסיף משתמש, לעדכן פרטים של משתמש קיים (כמו הרשאות או סיסמת כניסה), לסמן משתמש כ" לא פעיל ", למחוק משתמש או לאחד בין שני משתמשים, לשלוח הודעת SMS לעובדי... קרא עוד

שינוי משתמש/ים ללא פעילים - מתוך רשימת המשתמשים

הפיכת משתמש או מספר משתמשים מהרשימה ל "לא פעיל" לא תאפשר את בחירת המתשמש בתפריטים שונים בתוכנה כדוגמת: הוספת פגישה או דיון, בשליחת הודעות דואר ועוד. חשוב! שינוי סטטוס המשתמש ל "לא פעיל" לא ימחק או ימנע הצגת פעולות שביצע אותו משתמש טרם שינוי הסטטוס במ... קרא עוד

מציג רשומה 1 עד 10 מתור 15 רשומות